Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 498 99 99

Kundservice

Vard. 09-19 Lörd. 10-15

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 498 99 99
Mina Sidor
|

Populära varumärken

Få rätt badrumsinspiration till ditt badrum

I vilket badrum skulle du vilja börja dagen? Badrummen blir mer och mer personliga. Det är viktigt att det ska kännas som en del av det övriga hemmet. Planera ditt badrum utefter hur många ni är i familjen och tänk förvaring. Badrumsmöblerna sätter stilen för hela badrummet, välj med både hjärta och hjärna för att utforma ett personligt rum att njuta av.

Många i badrummet? Tänk på bra förvaring

Hos oss hittar du många olika badrumsskåp med bra förvaringsmöjligheter. Och du kan sätta ihop ditt badrum precis som du vill. Välj mellan högskåp med olika höjder, väggskåp, spegelskåp och lådor. Vi har också ett stort urval av hyllor, underskåp, rymliga överskåp och hyllor med plats för speglar, flätade korgar och mycket annat. Alla våra inredningsmöbler kommer från välkända varumärke som Arredo, Svedbergs, Vedum för att nämna några.

Badrumsinspiration till ditt badrum

Söker du inspiration till ditt badrum? Ta en titt i vår badrumskatalog fylld med badrumsinspiration och möjligheter för att skapa ditt personliga badrum. Klassiskt och stilrent eller mjukt och lekfullt. Bläddra i katalogen online eller ladda ner den och hitta den badrumsinredning som passar just din stil.

Välj rätt belysning till ditt badrum

Det är viktigt med ett badrum, som du kan se dig själv i. Också bokstavligt. Bland våra badrumsmöbler hittar du många olika speglar och spegelskåp, med varierande utseende och många fina detaljer. Det flesta av våra spegellösningar har integrerad belysning eller valfria externa lampor. Rätt belysning i badrummet är A och O. Balans behövs, men den är individuell, så ägna en stund åt att hitta den lösning, som ger optimalt “arbetsljus”. Ljus är inte bara en praktisk åtgärd. Det skapar också den perfekta stämningen i badrummet. Med ljus kan du skapa en härlig atmosfär i badrummet. Ljus under tvättstället eller i lådorna ger en fin ljuseffekt, medan ljus i skåpen är både praktiskt och fint.

Små badrum är precis lika viktiga

Visst ska ett litet badrum eller en gästtoalett kunna vara både funktionell och vacker? Även om du bara kan utnyttja 100 cm, så har du hos oss flera möjligheter att välja olika tvättställsmodeller. Och även om ni är flera som ska dela på platsen i badrummet har vi en lösning. Det breda sortimentet av tvättställ, speglar, skåp och tillbehör ger dig friheten att leka med stil och inredning av badrummet. Oavsett om du ska inreda den lilla gästtoaletten eller det stora familjebadrummet, har Lindströmsbad en lösning som passar dig och ditt badrum. Handla allt till ditt badrum online, enkelt och bekvämt med fri hemleverans