Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 498 99 99

Kundservice

Vard. 09-19 Lörd. 10-15

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 498 99 99
Mina Sidor
|

Industriella Badrum

Badrummet är nästan en helig plats som du besöker i stort sett varje morgon och kväll. Det finns få saker som kan mäta sig med en avkopplande stund i duschen.

Av Bild och text Arredo2019-01-21

Badrummet är nästan en helig plats som du besöker i stort sett varje morgon och kväll. Det finns få saker som kan mäta sig med en avkopplande stund i duschen. Extra avkopplande blir det när badrummet är i en snygg design som du trivs med. Här skall vi ta en titt på några trendiga industriella badrumsinredningar.

Många interiörer i denna stil är inriktade på funktionalitet snarare än dekoration som är en av de grundläggande principerna för den här stilen. Badrum som följer en industriell stil har en vintage atmosfär och kombinerar element som är typiska för industriella eller rustika dekorer. Låt dig inspireras!

Känner du att industristilen är för grov eller hård kan du blanda upp det med lite vintage detaljer som mässing kranar, retro lampor och slitet trä för att få in lite mer retro känsla. När du vill ha en industriell inredning är en av de mest populära inslagen metall. Koppar, stål, mässing, aluminium - alla dessa kan användas såsom utanpåliggande rör, kranar, spegelramar eller badrumstillbehör. Metallelement kan kreativt exponeras eller användas som belysning. De har en naturlig rå utseende men var noga med att inte skapa intrycket av ett oavslutat badrum. Kopparrör får en vacker patina över tid och ser absolut vackra ut. Att blanda in tassbadkar som ett retro element funkar bra med det industriella stil konceptet. Industri looken kan också med fördel blandas med minimalistisk stil för att uppnå en ren och enkel plats - betongväggar eller badkar, glas och eleganta metallytor kommer att lämna ett bestående intryck. Industri designade badrum kan också se mycket moderna och lyxiga ut och samtidigt ha någon form av en industriell känsla till den. För att få till den industriella looken kan du med fördel blanda in slitna trä detaljer i form av hyllor och tvättställsskåp.


SVART & VITA BADRUM

Det svart och vita badrummet är ett tidlöst val som kan anpassas för att passa alla stilar, som sträcker sig från den rustika till den ultra moderna.
Läs mer »


DET LILLA BADRUMMET

Skapa plats för dig och dem, du delar rummet med.
Läs mer »


LYXIGA BADKAR

Det finns gott om skäl att välja ett fristående badkar, och den estetiska ligger definitivt på toppen av listan.
Läs mer »


ROSA I BADRUMMET

Den rosa färgen har varit på frammarsch den här säsongen och förutspås hänga med ett bra tag till.
Läs mer »