Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 498 99 99

Kundservice

Vard. 09-19 Lörd. 10-15

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 498 99 99
Mina Sidor
|

Lyxiga Badkar

Det finns gott om skäl att välja ett fristående badkar, och den estetiska ligger definitivt på toppen av listan. Bortsett från den skulpturala skönhet som dessa vackra baljor skänker, så ger de även friheten att placera dem ganska mycket var som helst.

Av Bild och text Arredo2019-01-21

Det finns gott om skäl att välja ett fristående badkar, och den estetiska ligger definitivt på toppen av listan. Bortsett från den skulpturala skönhet som dessa vackra baljor skänker, så ger de även friheten att placera dem ganska mycket var som helst. Du är inte längre begränsad av väggar, och detta ger dig friheten att njuta av den fantastiska vyn utanför. Placera ett lyxigt fristående badkar bredvid ett stort glasfönster eller skjutbara glasdörrar och ta in de många sevärdheter och ljud av världen omkring dig.

Medan vissa föredrar exotiska och ovanliga badkar, håller många sig till de beprövade och testade. En av de största orsakerna till ökningen i popularitet av fristående badkar är en önskan att skapa en spa-liknande oas i hemmets vrå. Varför åka till ett spa långt bort när du kan njuta i din egen lyxiga fristad?

Men innan du bestämmer dig för vilken du vill ta hem, kika och inspireras av dessa 20-tal lyxiga badkar utöver det vanliga!


SVART & VITA BADRUM

Det svart och vita badrummet är ett tidlöst val som kan anpassas för att passa alla stilar, som sträcker sig från den rustika till den ultra moderna.
Läs mer »


DET LILLA BADRUMMET

Skapa plats för dig och dem, du delar rummet med.
Läs mer »


INDUSTRIELLA BADRUM

Den industriella stilen i badrum har vi sett ett tag nu och är ett fortsatt älskad tema. Stilen är rätt tacksam att skapa då den är lätt att uppdatera och förändra bara du satt grunderna i materialens färgskala.
Läs mer »


ROSA I BADRUMMET

Den rosa färgen har varit på frammarsch den här säsongen och förutspås hänga med ett bra tag till.
Läs mer »