Hansgrohe sommarerbjudande


Kvalitet till kvalitetspriser

Känslan av hög kvalitet är något som är svårt att förmedla i ord, det måste helt enkelt upplevas! Med blandare och duschar från Hansgrohe har du möjlighet att få ta del av detta. Vi erbjuder utvalda produkter av högsta klass till otroliga priser.

Besök våra butiker för att ta del av ytterligare sortiment.
Hansgrohe är ett internationellt företag som står för högkvalitativa och designorienterade produkter över hela världen, med sina varumärken Hansgrohe, Axor, Pharo och Pontos. De står för framtidsorienterade badrumskoncept och miljövänlig VVS-teknik. Vatten har fascinerat och inspirerat Hansgrohe i mer än 100 år, allt sedan starten 1901.

Hansgrohe har ett brett sortiment av tvättställsblandare, köksblandare, badrumsblandare, duschar, duschsystem, handduschar, duschsset, termostater, showerpipes, inbyggnadsblandare m.m. Hansgrohe samarbetar dessutom med en rad världskända designers så som Philippe Starck och Patricia Urquiola och Antonio Citterio, för att nämna några. Det tyska företaget har genom årens lopp skapat nya trender inom badrum och är därmed ett världskänt företag. Hansgrohe står för kvalitet, design och funktionalitet i en och samma produkt.