Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  50%

  Takduschset FM Mattsson Garda med Blandare

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 12 008 kr

  Du sparar 5 973 kr

  6 035 kr

  Delbetala från 127 kr/mån

  Visa alla varianter

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Takduschset Garda med Blandare i krom är en komplett takduschspaket från FM Mattsson med takdusch, handdusch, duschslang och säkerhetsblandare. Duschsetet har dessutom flera vatten- och energibesparande funktioner.

  Läs mer
  Takduschset FM Mattsson Garda gör det enkelt för dig. Här samarbetar stilren form och funktion i ett praktiskt allt-i-ett paket som innehåller en lättmonterad takdusch med teleskopfunktion, en handdusch med luftinblandning för en extra mjuk stråle, samt Garda termostatblandare med exakt temperaturhållning och den smarta energisparfunktionen Ecoplus.

  Övrigt
  - Duschansl. utsprång från vägg: 58 mm (160 cc)/72 mm (150 cc)
  - Med teleskopfunktion, justerbar 410 mm
  - Både takdusch och handdusch med Eco Flow 12 l/min
  - Handdusch med luftinblandning för extra mjuk stråle
  - Justerbart väggfäste med väggtätning, tvålhylla ingår

  Vid val av blandarfäste rekommenderar FMMatt du kollar upp rörtyp samt anslutningsmåtten så valet blir rätt.

  5 års Kalkgaranti
  Även om du har kalkhaltigt vatten i ditt hem så ska det inte påverka funktionen hos FMM:s blandare. FMM åtar sig att åtgärda eventuella fel om funktionen hos blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalkbeläggningar. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  5 års Tempgaranti
  Du får alltid den temperatur du vill ha tack vare den unika dubbelfunktionen hos FMM:s säkerhetsblandare. De garanterar att temperaturen håller sig inom +/- 1°C under användning med rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar. Skulle inte blandaren uppfylla detta årgärdar de felet. Naturligtvis gäller inte det om temperaturskillnader beror på bristande varmvattentillgång. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare.Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  Ecoflow
  Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

  Ecoplus
  Eco plus innebär att du måste göra ett aktivt val för att få ett högre flöde. I 9000E serien finns en Eco plus-knapp på säkerhetsblandarens flödes-ratt, och på ettgrepps-blandaren måste spaken passera ett motstånd för att få fullt flöde. Detta ger ytterligare en vattenbesparing eftersom brukaren måste göra ett aktivt val för att få fullt flöde.

  Safe Temp
  Jämn temperatur. Vattentemperaturen håller sig inom ± 1 °C.

  Installation
  Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

  Rengöring
  För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke FM Mattsson
  Art.Nr. 9683-1000F
  Montering För vägg
  Blandare Ja
  Färg Krom
  Funktion Eco Plus, Eco Flow
  Utlopp Uppåt
  Serie Garda
  Duschanslutning G 1/2
  Typ Takduschset
  Höjd 1220 mm
  Längd Slang 1,75 m
  Handdusch Ja
  Duschhuvud 200 mm
  Takdusch Ja
  CC-mått 150, 160 mm

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 010-498 99 99, vi har telefontid vardagar: 10:00 - 19:00 och lördagar: 10:00 - 15:00.
  Färg
  Funktion
  Utlopp
  Serie
  Duschanslutning
  Höjd
  Längd Slang
  Duschhuvud
  CC-mått
  6 035 kr
  12 008 kr
  Krom
  Eco Plus, Eco Flow
  Uppåt
  Garda
  G 1/2
  1220 mm
  1,75 m
  200 mm
  150, 160 mm
  5 448 kr
  7 995 kr
  -
  -
  Uppåt och Nedåt
  TVM
  G 1/2
  1270 mm
  -
  250 mm
  160 mm
  Visa Produkt
  5 995 kr
  8 995 kr
  Rostfritt Stål
  -
  Uppåt
  Pleasure
  G 1/2
  1440 mm
  1,5 m
  250 mm
  150 mm
  Visa Produkt
  9 410 kr
  19 730 kr
  -
  AirPower, QuickClean, Select
  -
  Raindance
  G 1/2
  1066 mm
  1,6 m
  360 mm
  150 mm
  Visa Produkt
  9 896 kr
  10 995 kr
  Krom
  -
  Uppåt och Nedåt
  LES
  G 3/4
  -
  1,5 m
  340 mm
  -
  Visa Produkt