Duschkabiner

Duschkabin är en fristående dusch med kar i akryl och fyra duschväggar i härdat säkerhetsglas. Här hos Lindströms hittar du en stilren, prisvärd och lättmonterad duschkabin för enkel beställning online. I våra duschkabiner njuter du inte bara av det varma, välgörandet vattnet. Designen är en njutning för ögat, med allt ifrån raka linjer och klara ytor till mjuka bågar och vackra duschdörrar i härdat säkerhetsglas. Tättslutande magnetlist finns på alla våra duschkabiner som ser till att dörrarna sluter tätt så att du slipper skvätt och blöta golv. Hos Lindströms hittar du en duschkabin som passar.

Välja duschkabin

Våra duschkabiner finns i olika storlekar från 80x80 till de lite rymligare 90x90. Har du väldigt ont om plats välj då en 70x90 cm kabin. Välj duschkabin med tillhörande duschset och fyll ditt badrum med stil och modern elegans. Samtliga duschkabiner har duschdörrar som glider tyst och smidigt på kullagrade hjul och är enkla att installera. Flera av duschdörrarna är försedda med lyftgångjärn som lyfter dörrarna något vid öppning och stängning. Dörrarna glider därmed tyst och smidigt, utan att ta i golvet. Som ett rum i rummet, därför så gott som vattentätt. Det stabila duschkaret ökar säkerheten ytterligare. I vårt sortiment ingår endast marknadens topprodukter vad gäller kvalitet, funktion och design. Oavsett ditt badrums karaktär - rymligt och generöst, trångt, vinklat eller på annat sätt speciellt har vi en duschkabin som passar just ditt utrymme. Välj duschkabin och komplettera sedan med olika tillval som en snygg blandare och andra badrumstillbehör. Dom flesta kabiner kommer med tillhörande duschset, det kan du läsa mer om under respektive produkt.

Lättskötta duschar

Samtliga duschar har stora släta ytor och profiler utan djupa skåror för att underlätta rengöringen. Ta väl hand om dina duschdörrar så får du njuta av dem längre. Det mest effektiva och miljövänliga sättet att hålla glasen rena är att efter varje dusch dra med en gummiskrapa eller torka av med en mjuk trasa.

Beställ duschkabin idag

Hos Lindströms hittar du snygga duschkabiner från välkända leverantörer som Hafa, Arredo, Dansani och Duschbyggarna. Beställ direkt med fraktfri hemleverans så att du slipper åka fram och tillbaka och bära tungt. Vi tycker det ska vara enkelt och smidigt att handla duschkabiner på nätet. Är det svårt att välja? Ring oss på kundtjänst så hjälper vi dig till rätt val av duschkabin.
Duschkabiner
CC-mått (mm)
Färg
Djup (mm)
Färg på beslag
Glas
Silstorlek (mm)
Storlek (mm)
Bredd (mm)
Varumärke
3 artiklar
Fallande ordning
 1. INR BRIC 2, Klarglas (front), Frost (bakvägg), Vita profiler, 700x900mm, Högermodell - Duschkabin
  INR BRIC 2, Klarglas (front), Frost (bakvägg), Vita profiler, 700x900mm, Högermodell - Duschkabin
  Rek. pris 10 990,00 kr
  Spara 15%
  9 332,00 kr Du sparar 1 658,00 kr
 2. INR BRIC 2, Klarglas (front), Frost (bakvägg), Vita profiler, 800x900mm, Högermodell - Duschkabin
  INR BRIC 2, Klarglas (front), Frost (bakvägg), Vita profiler, 800x900mm, Högermodell - Duschkabin
  Rek. pris 10 990,00 kr
  Spara 15%
  9 332,00 kr Du sparar 1 658,00 kr
 3. INR BRIC 3, Klarglas (front), Frost (bakvägg), Vita profiler, 800x900mm, Högermodell - Duschkabin
  INR BRIC 3, Klarglas (front), Frost (bakvägg), Vita profiler, 800x900mm, Högermodell - Duschkabin
  Rek. pris 16 290,00 kr
  Spara 15%
  13 836,00 kr Du sparar 2 454,00 kr