Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  29%

  Duschset FM Mattsson 9000E XL 1000 mm

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 1 140 kr

  Du sparar 336 kr

  804 kr

  Delbetala från 17 kr/mån

  Jämför
  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Duschset 9000E XL 1000 mm är ett duschset med en handdusch som är utrustad med ett strålläge och en extra lång duschstång från FM Mattsson. Det levereras utan blandare. Detta är ett smidigt och flexibelt duschset som passar in i alla badrum. En fördel med denna handduschen är den kalkavvisande silen.

  Läs mer
  9000E-serien förfinas och kompletteras ständigt. Ergonomi och ekologi går hand i hand med kvalitet och god design. Serien har utmärkt sig på flera områden inom miljöhänsyn och säkerhetstänkande och samma egenskaper har eftersträvats i framtagandet av den nya duschen. Ingen detalj har lämnats åt slumpen och duschen ger ett mycket robust intryck. Duschen består av en handdusch samt duschstång och har flera smarta lösningar. Precis som övriga produkter i 9000E serien så ingår denna i Ecosafe-konceptet.

  Övrigt
  - Handdusch med Eco Flow 9 l/min och kalkavvisande sil
  - Med transparent tvålhylla
  - Duschstången har flexibelt övre väggfäste, med väggtätning

  Ecosafe
  Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

  Eco flow
  Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

  Rengöring
  För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke FM Mattsson
  Art.Nr. 9470-1010
  Serie 9000E
  Typ Duschset
  Färg Krom
  Höjd 1150 mm
  Duschanslutning G 1/2
  Funktion Eco Flow
  Handdusch Ja
  Montering För vägg
  Blandare Nej
  Längd Slang 1,75 m
  Duschhuvud 80 mm
  Takdusch Nej
  RSK-nr 8197657
  EAN-nr 7391887243288

  Tillbehör du kan behöva

  Andra som köpte Duschset FM Mattsson 9000E XL 1000 mm köpte också