Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Tarkett

Tarkett har sedan 1886 tillverkat golv i Sverige och marknadsför idag golv såväl för hem och offentliga miljöer. Tarkett sortimentet är brett med bland annat trä, laminat, linoleum, textil, vinylgolv och väggmaterial för våtrum – alla i en mängd olika framställanden och med till hörande tillbehör. Tarkett en av de största golvproducenter i världen och arbetar med långsiktig hållbarhet.

Filtrera

19kr
2199kr

Visa utvalda artiklar

(2)

Trägolv

(75)

Plastgolv

(90)

Golvtillbehör

(9)

Badrumstillbehör

(1)

Aquarelle

(12)

Atelier Collection

(4)

Elegance

(1)

Extra

(15)

Heritage

(8)

Iconik T-Extra

(13)

Iconik Texstyle

(10)

Iconik Trend

(5)

Noble

(4)

Play

(2)

Prestige

(4)

Pure

(14)

Shade

(26)

Starfloor 55

(1)

Tarkett Extra

(6)

Texstyle

(21)

Trend 240

(7)

Viva

(11)

Endast snabbleverans

(173)

Sortera

175 Produkter

Du har sett 36 av 175 produkter
1 av 5

Med 130 års erfarenhet av att tillverka säkra, hållbara och inspirerande golvlösningar vill Tarkett fortsätta att bidra till livskvalitet och trivsel för kunder världen över. Tarkett kombinerar hantverk med modern tillverkning för att ge dig vackra, funktionella och hållbara trägolv, anpassade för det svenska klimatet. Välj bland träslag, som ek och ask, och nya spännande utseenden med olika färger, behandling och karaktär. Välj mellan olja och lack som skyddar och gör ytan glänsande eller matt. Tarketts trägolv är unikt, inga är exakt lika varandra. Tarketts olika trägolv har varierande ådring, färg, struktur och skiftningar. En del av Tarketts trägolv mörknar andra ljusnar och några får en varmare och djupare ton. Det som är säkert är att trägolv åldras med värdighet.

Lägg golvet enkelt med 2-lock.

Tarketts låssystem 2-lock gör det mycket enklare att lägga Tarkett golv. Finessen är en liten fjäder på brädans kortsida. När du trycker ned brädan pressas fjädern inåt för att sedan fjädra ut igen och låsa fast de båda brädorna i varandra. Det är lätt och sitter säkert.