Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Lindströms Bad Malmö

  Öppettider
  Måndag - Fredag:10-19
  Lördag:10-15
  Söndag:Stängt
  Kontakt
  Telefon:040-680 98 90
  Mail:malmo@lindstromsbad.se
  Lindströms Bad & Kakel MALMÖ Lundavägen 72 212 25 Malmö̈

  Hitta hit
  På Lundavägen i Malmö, i närheten av Värnhemstorget hittar du Lindströms Bad och Kakel.Lindströms ligger på Lundavägen 72 i Malmö. Du tar dig enkelt dit med bil via Stockholmsvägen och inre ringvägen. Kör du från Värnhemstorget kommer Lindströms att ligga på vänster sida. Kommer du från inre ringvägen kommer Lindströms ligga på högersida strax efter rondellen vid bron över järnvägen.


  Vägbeskrivning med buss
  Ta stadsbuss 31, regionsbuss 172, 130 eller 132 och hoppa av på hållplats Malmö Kirsebergsskolan.

  Lindströms i Malmö

  Lindströms Bad & Kakel ligger på Lundavägen 72 i Malmö. Med bil tar du dig lätt hit via Inre Ringvägen.

   

  Hos oss kan du förvänta dig ett professionellt bemötande av erfaren, duktig och kompetent personal som gör sitt yttersta för att svara på dina frågor och önskemål. Vi har allt till ditt badrum och vi säljer välkända varumärken anpassade för svenska förhållanden till de bästa priserna!
  Du kan med förtroende handla säkert, tryggt och bekvämt av oss. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska vara nöjd med det vi erbjuder dig!