Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Lindströms Bad Lomma

  Öppettider
  Måndag - Fredag:10-19
  Lördag:10-15
  Söndag:Stängt
  Kontakt
  Telefon:040 - 41 96 00
  Mail:lomma@lindstromsbad.se
  Lindströms Bad & Kakel LOMMA Prästbergavägen 53 234 35 Lomma

  Vägbeskrivning med bil
  I Lomma utanför Lund, nära Lomma Kyrka, finns Lindströms Bad & Kakel sedan 50 år tillbaka.
  Lindströms ligger på Prästbergavägen 53 i Lomma. Med bil tar du dig lätt hit via Lumabyvägen och Prästbergavägen avfart mot Lomma. Kör västerut på väg 103. I rondellen tar du 1:a avfarten in på Lumabyvägen. Sväng vänster för att fortsätta på Lumabyvägen och fortsätt in på Prästbergavägen.Sväng vänster för att fortsätta på Prästbergavägen. Lindströms kommer att vara på höger sida.

  Vägbeskrivning med buss
  Ta linje 135 från Lomma busstation mot Lomma kyrka. Gå av på hållplats "Lomma Smålandsgatan".
  Gå mot åt sydväst på Prästbergavägen mot Smålandsgatan.

  Lindströms i Lomma

  I Lomma utanför Lund, nära Lomma Kyrka, finns Lindströms Bad & Kakel sedan 50 år tillbaka.

  Hos oss kan du förvänta dig ett professionellt bemötande av erfaren, duktig och kompetent personal som gör sitt yttersta för att svara på dina frågor och önskemål. Vi har allt till ditt badrum och vi säljer välkända varumärken anpassade för svenska förhållanden till de bästa priserna!
  Du kan med förtroende handla säkert, tryggt och bekvämt av oss. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska vara nöjd med det vi erbjuder dig!