0
0 kr

Mosaik Keope Back Grey Strips 30x60 cm

Mosaik Keope Back Grey Strips 30x60 cm
Mosaik Keope Back Grey Strips 30x60 cm
Mosaik Keope Back Grey Strips 30x60 cm
Mosaik Keope Back Grey Strips 30x60 cm
Rek. pris  269 kr/st
246 kr/st

Lägsta totalpris  984 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Trendig och livlig granitkeramik i grå nyanser. Skapad för att efterlikna sten med stenens naturliga mönster och rörelser men med granitkeramikens fördelar. Denna mosaik av lite större skala passar bra att sätta på en hel vägg eller en lite större yta och gör sig bra i kombination med t. Ex. Back Grey 300x600 plattor. Klinker i Back serien är ganska livligt och passar bra ihop med neutralt kakel för att framhäva det efterliknande naturstenensmönstret och rörelser i plattan på bästa sätt utan att ta över.
Plattor och mosaik i back serien är gjorda i stengods och har producerats med hjälp av råvaror av högsta kvalitet. Plattor och mosaik i keope backserien torrpressas för att skapa ett material som är kompakt , tål frost, är absorptions säker och motstår kemikalier väldigt bra och har en hög slitstyrka. Passar i alla miljöer. Ute inne, på vägg eller golv. Med back klinker får du naturstenens utseende och känsla med ett mycket tåligare golv eller för den delen vägg som klarar framförallt kemikalier mycket bättre än naturstenen.

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Observera att en bildskärm inte alltid kan återge en kakelplattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt.

Egenskaper

VarumärkeCeramiche Keope
Art.Nr.242516
FärgGrå
Mått30x60 cm
Tjocklek9,5 mm
Antal0,72 m2/frp
Antal4 st/frp
Tål GolvvärmeJa
FormRektangulär
TypMosaik
SättytaGolv och Vägg
Åtgång+ 10%
KantRak
Tillverkarens Art.Nr.Y1T3
SerieBack
YtaMatt
AnvändningsområdeInomhus/Utomhus
FrostsäkerJa
Nätstorlek30x60 cm