Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 498 99 99

Kundservice

Vard. 09-19 Lörd. 10-15

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 498 99 99
Mina Sidor
|

Populära varumärken

Kakel & klinker

Kakel och klinker är två slitstarka material som ofta används i rum och utrymmen där golv och väggar utsätts för mycket slitage, smuts och fukt. Hallen, köket, tvättstugan och källaren är rum där kakel såväl som klinker gör sig perfekt. Inte nog med att kakel och klinker är tåliga material, det är dessutom otroligt lätt att rengöra. Fördelarna med kakel och klinker i paritet till plastmattor och trägolv är många - både ur ett visuellt perspektiv men också ur ett praktiskt perspektiv.

Skillnad mellan kakel och klinker

En vanligt förekommande fråga är vad skillnaden mellan kakel och klinker egentligen är. En tumregel är att man ofta väljer att placera klinker på golv och kakel på väggar. En annan skillnad är att klinkerplattor är slitstarkare än kakelplattor. Framförallt för att de tål både värme och extrem kyla bättre. Om man tex. vill bygga en uteterrass med en unik stil är klinkerplattor ett hett och annorlunda alternativ. Ett alternativ som fungerar utmärkt istället för vanlig utesten eller trätrall.

Våra produkter

Hos Lindströmsbad hittar ni ett av Sveriges största sortiment inom kakel och klinker. Vi tillhandahåller alla de senaste varianterna på marknaden och erbjuder dig kvalitetskakel och klinker från flertalet stora aktörer så som Arredo, Cerámica Vilar Álbaro, Keope mfl. Just att plattorna finns i en mängd olika färger och modeller gör att man enkelt kan sätta sin personliga prägel på väggar och golv när man renoverar rummen i huset eller lägenheten.

Mosaik, natursten, biselado och fasad kakel är bara några utav de sorter ni kan hitta hos oss. Valmöjligheterna när det kommer till kakel och klinker är många. På Lindströms Bad håller vi konkurrenskraftiga priser genom stora inköp och vi importerar allt material själva. På detta sätt hittar du alltid kvalitativt kakel och klinker till ett förmånligt pris.