Kakel Biselado Vit - Blank - 100x300 mm

Rek. pris 375,00 kr /m2
Spara 20%
299,00 kr /m2 Du sparar 76,00 kr /m2
= 1 pkt
Gratis varuprov

Kakel Biselado Vit Blank med fasade kanter. Fasade kakelplattor är idag bland det mest populära kakel att sätta i framför allt kök.

Kakel Biselado kommer från det spanska företaget Ceramicas Vilar Albaro. Det är gjort av spansk rödlera och just denna platta har en vacker vit färg med en blank yta. Om du vill ha badrumsväggar eller köksväggar som känns stilrena, fräscha och luftiga är Kakel Biselado Vit Blank ett utmärkt val.

Läs mer

Glaserat kakel för vägg. Kakel i Color -serien är glaserade plattor som finns som blank eller matt, slät eller vågig och i en mängd olika format. Plattorna går att få i en rad färger, både klara kulörer och mer dämpade nyanser. Tillverkade i Spanien på spansk rödlera.

Du kan även hitta flera andra klinker plattor från samma serie. Förutom att vi har plattor med både blank och matt yta har vi även plattor med svart eller röd färg. Dessa kan användas i kombination med varandra, men det blir oftast bäst om du använder samma färg över hela väggen istället för att blanda. Dessutom kan du även hitta plattorna i olika storlekar. Oavsett om du väljer att köra enbart med Kakel Biselado Vit Blank eller inte, så kommer du att bli nöjd med dessa prisvärda och högkvalitativa plattor.

Artikelnummer PT03792
Varumärke Ceramicas Vilar Albaro
Antal m²/förp 1
Serie Color
typ Kakel
Yta Blank
Färg Vit
Antal kg/förp 13
Användningsområde Inomhus
Sättyta Enbart Vägg
Inne/Ute Inne
Frostsäker Nej
Kant/sida Rund
Tål Golvvärme Nej
Tjocklek (mm) 7,5
Skriv en recension av den här produkten