Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Trägolv Kährs Paris Naturoljad Ek 1-stav

Trägolv Kährs Paris Naturoljad Ek 1-stav
Trägolv Kährs Paris Naturoljad Ek 1-stav
Trägolv Kährs Paris Naturoljad Ek 1-stav
Trägolv Kährs Paris Naturoljad Ek 1-stav
Trägolv Kährs Paris Naturoljad Ek 1-stav
2 275 kr/m²

Lägsta totalpris 5 778,50 kr

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Trägolv Kährs Paris är en 1-stav med lågmäld elegans i en vit ton. Golvet har måttliga färgvariationer och får innehålla mindre kvistar. Borstad med mikrofasad kant. Kährs Original är Kährs bredaste trägolvssortiment och tillverkas enligt Kährs patenterade lamellparketteknik med tre skikt som har en sammanlagd tjocklek på 15 mm. Kährs trägolv från serien Original med tjocklek 15 mm har 30 års garanti. Trägolvet kan slipas 3-4 gånger så att flera generationer kan ha glädje av dem. Kan användas i en mängd olika miljöer som exempelvis i bostäder, på kontor och i butiker.
Kährs trägolv Paris ingår i Capitol Collection, en kollektion som innehåller 1-stavsgolv i pampigt format. Kollektionen definieras av långa, breda plank i ren sortering. Råmaterialet är noga utvalt för att golvet ska andas en lågmäld elegans.

Sortering Calm
Dessa lågmält eleganta golv tillverkas av enhetligt och jämnt trä med små variationer i färgton och textur. De kan vara ljusa eller mörka beroende på träslag.

Färgförändring: Infärgad produkt, liten påverkan.

I paketen förekommer start/stoppbräda. Golven levereras med baksidan av golvet uppåt, för att säkerställa att golvet inte repas eller skadas under transport.

OBS! Varje golv tillverkas endast i en sortering. För att veta vilken sortering detta golv har se fakta nedan. Golvet måste även installationsoljas efter läggning för täckande av garanti. Tänk även på att lägga till ca 5% extra i spill när man beräknar åtgången av golv.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeKährs
Art.Nr.151N4AEKFVKW220
TräslagEk
Mönster1-Stav
YtbehandlingOlja
SorteringCalm
Längd2266 mm
Bredd187 mm
SerieKährs Original
Tjocklek15 mm
Slitskikt3,5 mm
KollektionCapital Collection
Antal2,54 m2/frp
Antal6 st/frp
FogWoodloc 5S
Tål GolvvärmeJa
TypParkettgolv
FärgTrä/natur
NyansLjust
CertifieringSvanenmärkt
Garanti30 år
EAN-nr7393969041126