Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  4%

  Trägolv Bjelin Härdad Ek Svanshall Ljus Hårdvaxolja 1-stav

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 605 kr/m²

  Du sparar 26 kr/m²

  579 kr/m²

  m² = frp
  Lägg i varukorgen
  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Läs mer
  Bjelins breda plank är tillverkade med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Detta innovativa trägolv med en genuin träkänsla är flera gånger starkare och utnyttjar förnyelsebara råvaror optimalt. Golven tillverkas i Bjelins hypermoderna produktionsenheter i Viken, Skåne.

  Kompromisslös träkänsla
  Endast de rustikare delarna av eken har valts ut. Den naturliga livligheten har sedan förstärkts genom att ekens ådring borstats fram. Slutligen har ytan behandlats med hårdvaxolja för att ge ett bra och lättskött skydd mot fläckar utan att den varma känslan av trä förloras.

  Prisvärda breda plank
  22 cm är bredare än det mesta, särskilt i den här prisklassen Även längden är väl tilltagen, drygt 2,3 meter.

  Rustik sortering
  Ekens mönster och färg varierar allt ifrån lugnt och harmoniskt till livfullt och varierande med kvistar och sprickor. Därför sorteras plankorna för att du ska kunna välja just det utseende som passar din inredning. Detta golv i sorteringen Rustik innehåller kvistar, märgstråle, viss ytved och färgvariation. Plankorna får ett större djup och träkaraktären framträder tydligt. I sortimentet finns även andra golv i den ännu livfullare sorteringen Antik.

  Färg
  Golvets livlighet påverkas också av färgen. Detta golv är en intressant variant med den svagt ljusa infärgningen som ger golvet ett rått, nyslipat och obehandlat utseende.

  Snabb och enkel installation
  Låssystemet 5G® gör det effektivare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

  Starkt och hållbart
  Woodura® är den patenterade teknik som gör det möjligt göra trä starkare och att använda hela trädet som råvara. Hållbart både för dig och vår miljö.Träytan pressas samman under hög värme med en träfiberskiva som bestrukits med en träpulverblandning. Träytan komprimeras och träpulvret tränger in in underifrån. Resultatet är ett härdat trä som är många gånger starkare och hårdare samtidigt som utseendet och känslan behålls. Med Woodura® inreder du med trädets vackraste delar och resten används för att golvet ska hålla länge.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Bjelin
  Art.Nr. 27007
  Träslag Ek
  Mönster 1-Stav
  Ytbehandling Hårdvaxolja
  Sortering Rustik
  Längd 2379 mm
  Bredd 223 mm
  Tjocklek 11 mm
  Slitskikt 0,6 mm
  Antal 2,12 m2/frp
  Antal 4 st/frp
  Fog 2G/5G
  Tål Golvvärme Ja
  Typ Härdat trägolv
  Yta Härdad 0,6
  Färg Ljus
  Garanti 20 år

  Tillbehör du kan behöva