0
0 kr
10%

Trägolv Bjelin Härdad Ek Skarshult Ljus Hårdvaxolja 1-stav

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 709 kr/m²

Du sparar 70 kr/m²

639 kr/m²

m² = frp
Lägg i varukorgen
Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt

Beskrivning

Läs mer
Bjelins breda plank är tillverkade med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Detta innovativa trägolv med en genuin träkänsla är flera gånger starkare och utnyttjar förnyelsebara råvaror optimalt. Golven tillverkas i Bjelins hypermoderna produktionsenheter i Viken, Skåne.

Kompromisslös träkänsla
Endast de absolut lugnaste och jämnaste delarna av eken har valts ut. Ytan behandlats med hårdvaxolja för att ge ett bra och lättskött skydd mot fläckar utan att den varma känslan av trä förloras.

Prisvärda breda plank
28 cm är helt unikt, särskilt i den här prisklassen. Även längden är väl tilltagen, drygt 2,3 meter.

Sorteringen Select
Ekens mönster och färg varierar allt ifrån lugnt och harmoniskt till livfullt och varierande med kvistar och sprickor. Därför sorteras plankorna för att du ska kunna välja just det utseende som passar din inredning. Detta golv har sorteringen Select som har en naturlig färgton med fin ådring och utan större färgvariationer. Mindre hel och sund kvist upp till 5 mm i diameter eller spacklad kvist upp till 3 mm i diameter förekommer, men ej fler än två kvist totalt per plank.

Färg
Golvets livlighet påverkas också av färgen. Detta golv är en intressant variant är den svagt ljusa infärgningen som ger golvet ett rått, nyslipat och obehandlat utseende.

Snabb och enkel installation
Låssystemet 5G® gör det effektivare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

Starkt och hållbart
Woodura® är den patenterade teknik som gör det möjligt göra trä starkare och att använda hela trädet som råvara. Hållbart både för dig och vår miljö.Träytan pressas samman under hög värme med en träfiberskiva som bestrukits med en träpulverblandning. Träytan komprimeras och träpulvret tränger in in underifrån. Resultatet är ett härdat trä som är många gånger starkare och hårdare samtidigt som utseendet och känslan behålls. Med Woodura® inreder du med trädets vackraste delar och resten används för att golvet ska hålla länge.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Bjelin
Art.Nr. 27032
Träslag Ek
Mönster 1-Stav
Ytbehandling Hårdvaxolja
Sortering Select
Längd 2379 mm
Bredd 283 mm
Tjocklek 11 mm
Slitskikt 0,6 mm
Antal 2,02 m2/frp
Antal 3 st/frp
Fog 2G/5G
Tål Golvvärme Ja
Typ Härdat trägolv
Yta Härdad 0,6
Färg Ljus
Garanti 20 år

Tillbehör du kan behöva