Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Vinylgolv BerryAlloc Style Elegant Medium Grey

Vinylgolv BerryAlloc Style Elegant Medium Grey
Vinylgolv BerryAlloc Style Elegant Medium Grey
Se priset!
429 kr/m²

Lägsta totalpris  927 kr

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Vinylgolv BerryAlloc Style Elegant Medium Grey är resultatet av många års erfarenhet av tillverkning och utveckling av vinylgolv. Det är stabilare och lättare än något annat styvt golv på marknaden. Style är ett extremt robust golv som förblir stabilt vid temperaturväxlingar. Tack vare vår patenterade uppfinning RCB (en extra styv kompositplatta) är det inget problem att installera Style framför stora panoramafönster. Med RCB kan du vara säker på att plötsliga temperaturskiftningar inte kommer att påverka ditt golv. Och med sitt starka låssystem står Style enkelt emot alla vardagens påfrestningar.
Den speciella skumstrukturen gör plankorna lätta, vilket är fördelaktigt vid transport och gör det extremt enkelt för dig att installera. Style lättar inte bara bördan för dig men också för miljön. Materialåtgången för våra golv är upp till 30 % mindre jämfört med andra produkter på marknaden. De är dessutom helt återvinningsbara i slutet av sin livscykel.

100% fritt från ftalater
Du kan slappna av och andas lugnt, eftersom alla Style-produkter är 100 % fria från ftalater. Vår guldcertifiering för luftkvalitet inomhus talar för sig själv.

Vad du än vill göra kan Style hantera det. Det är vattentätt och enkelt att underhålla, så du kan leva ditt liv utan att behöva oroa dig för ditt golv. Varför? På grund av vår skyddande polyuretanlack, som gör golvet lätt att rengöra och skyddar det mot dagligt slitage. För att njuta av ditt golv för många och många år har vi produkter som erbjuder dig detta extra boost av behandling: vår PU-lack tillför extra skydd till finishen, medan rengöringsmedlet håller golvet hela tiden oklanderligt och hygieniskt.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBerryAlloc
Art.Nr.60001564
MönsterTrä
Längd1326 mm
Bredd204 mm
SerieStyle
Tjocklek5 mm
Slitskikt0,55 mm
Antal2,16 m2/frp
Antal8 st/frp
FogDreamclick
Tål GolvvärmeJa
ImitationEk
TypVinylgolv
FärgGrå
NyansLjust
KantFasad
EAN-nr5414404227881