Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  3%

  Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble Graphite

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 349 kr/m²

  Du sparar 10 kr/m²

  339 kr/m²

  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble har klassiska och moderna marmorinspirerade färger skapade för att kombineras så att du kan få en helt ny dimension i ditt golv. Låt Marble komma till liv genom att kombinera de olika nyanserna i olika skiftningar, precis som ett riktigt stengolv skiftar av naturen. Med Marmoleum Modular-kollektionen kan du skapa din egen golvdesign genom att lägga olika plattstorlekar och färger i antingen ett egenhändigt designat mönster eller i något av Forbos föreslagna mönster.

  Läs mer
  Med Marmoleum Modular får du möjligheten att skapa precis vilket golv du vill. Kollektionen gör det möjligt att få ett helt unikt golv genom att kombinera och leka med olika former, storlekar och färger.

  Läggning
  Marmoleum Modular är linoleumplattor som man limmar. Vid läggning av Marmoleum Modular som kan bestå av olika stora plattor är det inte lika viktigt att starta i rummets mitt. Beroende på hur man vill kombinera de olika storlekarna så blir ju Modular mer oregelbundet och kan läggas efter eget önskemål. I övrigt följ läggningsanvisningen.

  Konstruktion och yta
  Marmoleumgolv har en yta som är behandlad med Topshield2, ett ytskydd bestående av två separat UV-behandlade lager. Det första lagret agerar som en primer och skapar en stark bindning till linoleumytan, topplagret består av ett hållbart ytlack som är smutsavvisande och motståndskraftig mot repor. Med Topshield2 får du ett linoleumgolv som är lätt att städa, lätt att laga och håller i många, många år.

  Färgförändring
  Nytillverkade Marmoleumgolv kan ha en gultoning i färgen eftersom plattorna är gjorda av naturliga råvaror. Denna ton försvinner efter en kort tid i dagsljus och materialet får då sin riktiga färg. Tänk också på att avvikelser i färg kan förekomma. Eftersom Linoleum är en naturprodukt kan det också finnas avvikelse i färg och struktur mellan olika tillverkningspartier och prover. Plattor och paneler tillverkas separat och kommer därför från olika färgbad.
  Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera beroende av inställning på bildskärm.

  Garanti
  15 år.

  OBS! Detta golv kan inte kombineras med det gamla klicksystemet för Forbo Marmoleum.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Forbo
  Art.Nr. t3048-5025F
  Serie Modular Marble
  Tjocklek 2,5 mm
  Antal 5 m2/frp
  Antal 20 st/frp
  Tål Golvvärme Ja
  Ljuddämpning Nej
  Typ Linoleumgolv
  Yta Topshield
  Nyans Grå
  Klass 34
  Läggning Lim
  Format 50x25 cm, 50x50 cm

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 010-498 99 99, vi har telefontid vardagar: 10:00 - 19:00 och lördagar: 10:00 - 15:00.
  Serie
  Tjocklek
  Antal
  Antal
  Ljuddämpning
  Nyans
  Klass
  Läggning
  Format
  Färg
  Fog
  339 kr/m²
  349 kr/m²
  Modular Marble
  2,5 mm
  5 m2/frp
  20 st/frp
  Nej
  Grå
  34
  Lim
  50x25 cm, 50x50 cm
  -
  -
  339 kr/m²
  349 kr/m²
  Modular Marble
  2,5 mm
  5 m2/frp
  20 st/frp
  Nej
  Flerfärgad
  34
  Lim
  50x50 cm
  -
  -
  Visa Produkt
  409 kr/m²
  429 kr/m²
  Marmoleum Click
  9,8 mm
  1,26 m2/frp
  7 st/frp
  15
  Grå
  -
  Klick
  60x30 cm
  Mörkgrå
  5Gs
  Visa Produkt
  419 kr/m²
  449 kr/m²
  Marmoleum Click
  9,8 mm
  0,63 m2/frp
  7 st/frp
  15
  Grå
  -
  Klick
  30x30 cm
  Ljusgrå/Brun
  5Gs
  Visa Produkt