0
0 kr

Duschset Hansgrohe Unica Verso Vario

Duschset Hansgrohe Unica Verso Vario
Duschset Hansgrohe Unica Verso Vario
Duschset Hansgrohe Unica Verso Vario
45%
Rek. pris 1 854 kr
1 023 kr

Delbetala från 85 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Duschset Hansgrohe Unica Verso Vario är en elegant duschslösning i stilrent utförande. Detta duschset levereras med en handdusch (Ø100 mm) med fyra stråltyper, en Isiflex-duschslang (1,75 m) med metalleffekt och anti-twistfunktion, ett glidfäste, en tvålkopp samt en duschstång med variabla väggfästen (maximalt avstånd 670 mm).
Komplettera ditt duschset med en blandare för ett komplett duschpaket.

Duschsetet är utrustat med den energi- och vattenbesparande funktionen AirPower. AirPower innebär att vattnet blandas med luft för att minska vattenförbrukningen och för att ge dig stora och mjuka vattendroppar. Duschssetet är dessutom utrustat med EcoSmart som gör att din vattenförbrukning minskar med upp till 60 % utan att tumma på din komfort. Detta fungerar genom att vattnet blandas med luft för att minska vattenförbrukningen och för att ge dig stora och mjuka vattendroppar.

Duschmunstycket är utrustat med antikalkfunktionen QuickClean. Detta gör att du enkelt gnuggar bort smuts och kalk med handen från munstycket och denna funktion förlänger också produktens hållbarhet.

På handduschen byter du enkelt mellan olika stråltyper med en vridbar strålskiva.

Rengöring
För att rengöra din Hansgrohe produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Egenskaper

VarumärkeHansgrohe
Art.Nr.27183000
SerieUnica Verso
FärgKrom
Höjd720 mm
BlandareNej
TypDuschset
MonteringFör vägg
FunktionEcoSmart, Air Power, Quick Clean
DuschanslutningG 1/2
Längd Slang1,75 m
HandduschJa
Duschhuvud100 mm
TakduschNej
RSK-nr8376692
EAN-nr4011097532851