0
0 kr

Duschset Grohe Grotherm Nordic 800 150 cc

Duschset Grohe Grotherm Nordic 800 150 cc
Duschset Grohe Grotherm Nordic 800 150 cc
Rek. pris 3 920 kr
3 734 kr

Delbetala från  223 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Duschset Grotherm Nordic 800 150 cc är ett exklusivt duschset från Grohe med termostatblandare Grohtherm 800, en duschstång, en handdusch Tempesta duschset II samt en Relaxaflex-duschslang (1,75 m). Setets handdusch har två strålmönster (Rain och Jet).
Övrigt
- Inre Vatten Guide för ett längre liv
- Stötsäker silikonring förhindrar skador
- Lägsta tryck: 1,0 bar

Grohe DreamSpray – Balanserat vattenflöde med olika strålmönster
Grohe DreamSpray-tekniken förvandlar din dagliga dusch till en lyxig och avslappnande upplevelse. Den avancerade tekniken i duschen säkerställer ett balanserat vattenflöde från alla munstycken, oavsett vilket strålmönster du väljer.

Grohe SafeStop – Skållningsskydd för din hud
Den här säkerhetsfunktionen är inställd på 38°C, vilket förhindrar att användare – särskilt barn – vrider upp temperaturen för högt. Du kan enkelt justera SafeStop-inställningen till temperaturer över 38°C för att passa dina behov och önskemål. Dessutom har blandaren SafeStop Plus som är en extra temperaturbegränsare vid 43°C.

Grohe TurboStat – Alltid rätt temperatur
Vår exakta styrteknik ger ett omedelbart vattenflöde med önskad temperatur och bibehåller det konstant, oavsett variationer i vattentryck och vattenförsörjning.

Grohe StarLight – Glänsande och enkel att rengöra
Torka bara av kranen med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en glänsande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när kranen alltid ser glänsande ny ut.

SpeedClean – Antikalkmunstycken för hållbar funktionalitet
Kalk är inte längre något problem med Grohes SpeedClean-munstycken: tack vare det integrerade antikalksystemet är munstyckena i Grohe-duschhuvudet mycket enkla att rengöra. När du vill avlägsna kalkrester från de flexibla silikonmunstyckena torkar du bara av dem med handen.

Installation
Före installation så måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
Rengör din Grohe produkt endast med lite tvål och en fuktig trasa, skölj av med rent vatten och torka sedan av med en torr trasa. Använd inte hårda tvättsvampar, skurmedel, lösningsmedel eller syrahaltiga rengöringsmedel, avkalkningsmedel, hushållsättika eller rengöringsmedel som innehåller ättiksyra. Sådana medel angriper ytan och din armatur blir matt och repig.

Egenskaper

VarumärkeGrohe
Art.Nr.34566001G
SerieGrotherm 800
FärgKrom
Höjd600, 900 mm
BlandareJa
CC-mått150 mm
TypDuschset
MonteringFör vägg
FunktionDreamSpray, StarLight, SpeedClean
DuschanslutningG 1/2
Längd Slang1.75 m
HandduschJa
Duschhuvud100 mm
TakduschNej