Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  20%

  Duschhörn INR Linc Monument

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 11 990 kr

  Du sparar 2 446 kr

  9 544 kr

  Delbetala från 200 kr/mån

  Visa alla varianter

  Jämför
  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Duschhörn INR Linc Monument är en stilren och svensktillverkad duschhörna som dessutom är svanenmärkt. Duschhörnans välvda dörrar är tillverkade av 6 mm härdat säkerhetsglas med aluminiumprofiler. Denna smidiga duschhörna kan placeras mot en vägg, t.ex. när du måste anpassa dig efter badrummets golvbrunn, och den går också att placera i ett hörn om du t.ex. måste anpassa dig efter ett fönster eller andra saker på väggen. Du kan till och med placera väggprofilen så nära som 40 mm från väggen. Duschhörnet kommer med 15 års garanti.

  Läs mer
  Duschhörnans dörrar går att öppna inåt och utåt vilket gör att dörrarna kan vikas in mot väggen när du inte använder duschen för att frigöra maximalt med utrymme i badrummet.

  Duschhörnan har ett underhållsfritt lyftgångjärn som lyfter dörrarna 7 mm när du öppnar dem vilket gör att de inte skrapar i golvet samtidigt som de sluter tätt mot golvet vid stängning. Dörrarnas stängningsposition är justerbara +/- 90 grader. Dörrarna stängs tätt och säkert med magnetlister och levereras dessutom med tätningslister.

  Denna stilrena och prisvärda duschhörna är enkel att montera med förborrade väggprofiler. Väggprofiler och glas/dörrprofiler kan justeras +/- 7 mm och det finns utrymme i väggprofilerna för rörgenomdragning (upp till 35 mm från väggen). Centrum av glasen ligger 20 mm innanför ytterkanterna. Yttermåtten avser invändigt hörn till ytterkanten på väggprofilerna. Se till att golvfallet passar modellen och uppfyller gällande byggnormer.

  Detta duschhörn finns i olika utföranden. Det levereras med grepp i samma utförande som profilen.

  Det går att limma upp denna dusch utan att borra med INR:s limningskit borrfri som finns som tillbehör.

  Rengöring
  Det effektivaste och mest miljövänliga sättet du kan hålla dina duschväggar rena och fräscha är att efter varje dusch skrapa av dörrarna med en gummiskrapa eller torka av med en mjuk trasa. Mot ingrodd smuts använd ättiksbaserade rengöringsmedel. Tänk på att inte använda rengöringsmedel och svampar med slipmedel eftersom detta kan repa både glas och metall.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke INR
  Art.Nr. 56102398I
  Storlek 930x780 mm
  Djup 780 mm
  Höjd 2000 mm
  Profil Blank aluminium, Matt aluminium, Vit
  Serie Linc
  Färg Signalvit
  Glastyp Klarglas
  Placering Mot vägg
  Vikt 47,92 kg
  Justerbar 890-910
  Material Härdat säkerhetsglas
  Form Rund
  Typ Duschhörn
  Glastjocklek 6 mm

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 010-498 99 99, vi har telefontid vardagar: 10:00 - 19:00 och lördagar: 10:00 - 15:00.
  Höjd
  Serie
  Placering
  Form
  Utförande
  9 544 kr
  11 990 kr
  2000 mm
  Linc
  Mot vägg
  Rund
  -
  5 100 kr
  7 790 kr
  2000 mm
  Linc
  Hörn
  Rak
  Grepp
  Visa Produkt
  5 520 kr
  7 790 kr
  -
  Linc
  Hörn
  Rund
  Grepp
  Visa Produkt
  10 459 kr
  11 500 kr
  1913 mm
  Design
  Hörn
  Rak
  -
  Visa Produkt