0
0 kr

Köksblandare FM Mattsson Siljan

Köksblandare FM Mattsson Siljan
Köksblandare FM Mattsson Siljan
Se priset!
Ord. 2 545 kr
1 415 kr

Delbetala från  118 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Köksblandare Siljan är en ettgreppsblandare i krom från FM Mattsson som finns att köpa med eller utan diskmaskinsavstängning. Denna blandare är utrustad med vattensparfunktioner.
Övrigt
- Hålmått Ø32-37 mm.
- EcoSafe® blandare.
- Med Soft PEX®-rör.
- Kallstartsfunktion.
- Strålsamlare med Eco Flow 9 l/min.
- Mjukstängande med keramisk avstängning.
- Inbyggd, lätt omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr.
- Hög, svängbar pip. Spärrbricka medföljer för 60°, 85°, 110° eller 360°.
- Med inbyggd keramisk avstängning för disk- och tvättmaskin. Omställbar mellan kv och vv, inställd på kv.

5 års Tryckgaranti
Du slipper smällar och tryckstötar i rören tack vare FM Mattssons världsunika mjukstängningsteknik. FMM åtar sig att åtgärda eventuella fel om blandarens stängningstid inte är minst 0,2 sekunder. Garantin gäller alla FM Mattssons engreppsblandare med mjukstängningsfunktion. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

Ecosafe
Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

Eco flow
Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

Cold start
När du öppnar kranen med spaken rakt fram kommer endast kallvatten och inte blandat varmt och kallt som på en traditionell kran. Det gör att du minskar varmvattenförbrukningen men behåller komforten.

Soft closing
En funktion som gör att kranen stängs med en anings fördröjning. Du slipper smällar i rören vilket på sikt ökar livslängden på både kran och rör.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeFM Mattsson
Art.Nr.8300-0000F
SerieSiljan
TypKöksblandare
FärgKrom
Höjd375 mm
Piputsprång220 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipJa
Anslutning VattenG 3/8, Ø10 mm
FunktionEcosafe, Cold start, Eco Flow, Soft closing
DiskmaskinsavstängningJa, Nej