Jämför (0)
  0
  0 kr
  5%

  Duschset FM Mattsson Siljan LF med Duschblandare

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 4 810 kr

  Du sparar 230 kr

  4 580 kr

  Delbetala från 96 kr/mån

  Visa alla varianter

  Jämför
  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Duschset Siljan LF med Duschblandare i krom är ett komplett duschpaket med duschstång med väggtätning, handdusch med tre stråltyper, duschslang, tvålhylla och säkerhetsblandare från FM Mattsson. Setets handdusch har en kalkavvisande sil och flödesbegränsningen Eco Flow som begränsar vattenflödet till 9 l/min.

  Läs mer
  Fler och fler byggprojekt ställer allt större miljökrav på sina komponenter. Därför har FM Mattson utvecklat produktserien Lead Free, som innebär att FM Mattsson bytt ut det bly som normalt finns i mässingslegeringar. På så sätt har produkterna en mindre miljöpåverkan. Lead Free-märkta produkter innehåller mindre än 0,1 % bly och är därmed klassade som blyfria.

  Övrigt
  - Säkerhetsblandare art.nr. 8380-0000 och duschset art.nr. 8370-3900
  - Duschansl. utsprång från vägg: 69 mm (160 cc)/78 mm (150 cc)

  5 års Tempgaranti
  Du får alltid den temperatur du vill ha tack vare den unika dubbelfunktionen hos FMM:s säkerhetsblandare. De garanterar att temperaturen håller sig inom +/- 1°C under användning med rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar. Skulle inte blandaren uppfylla detta årgärdar de felet. Naturligtvis gäller inte det om temperaturskillnader beror på bristande varmvattentillgång. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  5 års Kalkgaranti
  Även om du har kalkhaltigt vatten i ditt hem så ska det inte påverka funktionen hos FMM:s blandare. De åtar sig att åtgärda eventuella fel om funktionen hos blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalkbeläggningar. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  Ecosafe
  Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

  Eco flow Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

  Eco plus
  Eco plus innebär att du måste göra ett aktivt val för att få ett högre flöde. Detta ger ytterligare en vattenbesparing eftersom brukaren måste göra ett aktivt val för att få fullt flöde.

  Safe temp
  Jämn temperatur. Vattentemperaturen håller sig inom ± 1 °C.

  Installation
  Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

  Rengöring
  För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke FM Mattsson
  Art.Nr. 8582-0000F
  Serie Siljan
  Typ Duschset
  Färg Krom
  CC-mått 150, 160 mm
  Höjd 750 mm
  Utlopp Nedåt
  Duschanslutning G 1/2
  Funktion Eco Flow
  Handdusch Ja
  Montering För vägg
  Blandare Ja
  Längd Slang 1.75 m
  Duschhuvud 100 mm
  Takdusch Nej

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 010-498 99 99, vi har telefontid vardagar: 10:00 - 19:00 och lördagar: 10:00 - 15:00.
  Serie
  Höjd
  Blandare
  Längd Slang
  Duschhuvud
  4 580 kr
  4 810 kr
  Siljan
  750 mm
  Ja
  1.75 m
  100 mm
  803 kr
  1 140 kr
  9000E
  1150 mm
  Nej
  1,75 m
  80 mm
  Visa Produkt