Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  0%

  Badkarsblandare FM Mattsson Siljan 160 cc

  Paket + kr

  Tillval + kr

  0 kr

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Badkarsblandare FM Mattsson Siljan är en tvågrepps tryckbalanserad termostatblandare i krom som går att köpa med utlopp nedåt eller uppåt.

  Läs mer
  I vår serie Siljan har vi har fokuserat extra mycket på designen och vinnlagt oss om att med hjälp av återkommande former skapa en tydlig familjekänsla. Detta i kombination av smart teknik som resulterar i en mycket energi och vattenbesparande blandare.

  Det är grundstenarna i vår nya signaturserie FM Mattsson Siljan. Se också Siljan dusch- och badpaketlösningar - smarta allt-i-ett-paket med tak eller handduschset.

  Övrigt
  - EcoSafe® blandare.
  -Tryckbalanserad termostatblandare.
  - Med vridpipomkastare.
  - Keramisk avstängning.
  - Eco stopp.
  - Med typgodkända backventiler.
  - Piputsprång från vägg: 210 mm.

  5 års Tryckgaranti
  Du slipper smällar och tryckstötar i rören tack vare vår världsunika mjukstängningsteknik. Det garanterar vi. Vi åtar oss att åtgärda eventuella fel om blandarens stängningstid inte är minst 0,2 sekunder. Garantin gäller alla FM Mattssons engreppsblandare med mjukstängningsfunktion. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  5 års Tempgaranti
  Du får alltid den temperatur du vill ha tack vare den unika dubbelfunktionen hos våra säkerhetsblandare. Vi garanterar att temperaturen håller sig inom +/- 1°C under användning med rinnande vatten, även om temperatur och tryck i ledningarna varierar. Skulle inte blandaren uppfylla detta årgärdar vi felet. Naturligtvis gäller inte det om temperaturskillnader beror på bristande varmvattentillgång. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  5 års Kalkgaranti
  Även om du har kalkhaltigt vatten i ditt hem så ska det inte påverka funktionen hos våra blandare. Det garanterar vi. Vi åtar oss att åtgärda eventuella fel om funktionen hos blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalkbeläggningar. Garantin gäller alla FM Mattssons säkerhetsblandare. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  Ecosafe
  Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

  Eco plus
  Eco plus innebär att du måste göra ett aktivt val för att få ett högre flöde. I 9000E serien finns en Eco plus-knapp på säkerhetsblandarens flödes-ratt, och på ettgrepps-blandaren måste spaken passera ett motstånd för att få fullt flöde. Detta ger ytterligare en vattenbesparing eftersom brukaren måste göra ett aktivt val för att få fullt flöde.

  Safe temp
  Jämn temperatur. Vattentemperaturen håller sig inom ± 1 °C.

  Installation
  Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

  Rengöring
  För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke FM Mattsson
  Art.Nr. 8390-0000F
  Färg Krom
  Anslutning Bakåt
  Funktion Ecosafe, Eco Plus
  Grepp Tvågreppsblandare
  Serie Siljan
  Duschanslutning G 1/2
  Typ Badkarsblandare
  Piputsprång 140 mm
  CC-mått 160 mm
  Handdusch Nej
  Termostat Ja
  Bredd 300 mm

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 010-498 99 99, vi har telefontid vardagar: 10:00 - 19:00 och lördagar: 10:00 - 15:00.
  Färg
  Anslutning
  Funktion
  Serie
  Piputsprång
  CC-mått
  Handdusch
  Termostat
  Bredd
  Utlopp
  Djup
  0 kr
  Krom
  Bakåt
  Ecosafe, Eco Plus
  Siljan
  140 mm
  160 mm
  Nej
  Ja
  300 mm
  -
  -
  2 114 kr
  3 969 kr
  Krom
  -
  Ecosafe
  MMIX
  117 mm
  -
  Nej
  Ja
  300 mm
  Nedåt
  -
  Visa Produkt
  2 381 kr
  2 995 kr
  -
  -
  -
  EVO
  175 mm
  160 mm
  Nej
  Ja
  302 mm
  Nedåt
  192 mm
  Visa Produkt
  2 462 kr
  3 270 kr
  Krom
  -
  -
  Hampton
  110 mm
  150 mm
  Ja
  Nej
  218 mm
  Sido
  -
  Visa Produkt
  2 937 kr
  3 695 kr
  -
  Bakåt G 3/4
  -
  EVO
  115 mm
  -
  Ja
  Ja
  302 mm
  Nedåt
  175 mm
  Visa Produkt