Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  49%

  Badkarsblandare FM Mattsson 9000E II med Utlopp Nedåt 160cc

  1 recensioner

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 3 839 kr

  Du sparar 1 887 kr

  1 952 kr

  Delbetala från 41 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Dusch- och badkarsblandare FM Mattsson 9000E II med utlopp nedåt är en tvågrepps termostatblandare med vridpipomkastare, centralt utlopp. Ska du inte använda badkarspipen för att fylla badkaret så kan du vrida den inåt och därmed spara plats. Skållningsskyddet hjälper så att du inte bränner dig på utsidan av blandarhuset. Utrustad med energi- och vattenbesparande funktioner som Ecosafe och Eco Plus. Badkarsblandaren FM Mattsson 9000E II finns att köpa som 150 cc eller 160 cc.

  Läs mer
  Säkerhetsblandare för badkar i ny design. Blandarens stilrena form kompletterar de unika funktioner och den miljöhänsyn som kännetecknar 9000E-serien. Smart teknik spar vatten och energi utan att tumma på bekvämligheten för dig som användare.

  Övrigt
  - Eco-stopp.
  - 150 eller 160 cc.
  - EcoSafe® blandare.
  - Med vridpipomkastare.
  - Keramisk avstängning.
  - Med typgodkända backventiler.
  - Tryckbalanserad termostatblandare.
  - Piputsprång från vägg: 194 mm (150 cc).
  - Piputsprång från vägg: 187 mm (160 cc).

  5 års Tempgaranti
  Garantin gäller säkerhetsblandare (tryckbalanserade termostat-blandare), fem år från inköpsdatum. Den innebär, att inställd vattentemperatur skall hålla sig inom ± 1°C under användning med rinnande vatten, även om tryck och temperatur i ledningarna Varierar. Om blandaren inte uppfyller detta, så åtar vi oss att åtgärda felet. För att garantin skall gälla, så måste blandaren vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med Boverkets Byggregler. Naturligtvis gäller inte garantin, om temperaturskillnaden beror på bristande varmvattentillgång, vid frysskador eller om skador och funktionsfel uppstår genom orenheter i vattnet.

  5 års Kalkgaranti
  Garantin gäller säkerhetsblandare (tryckbalanserade termostat-blandare), fem år från inköpsdatum. Garantin innebär, att om funktionen hos blandarens styrenhet skulle bli nedsatt på grund av kalk-beläggningar, så åtar vi oss att åtgärda felet. För att garantin skall gälla, så måste blandaren vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med Boverkets Byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel, som uppstår genom orenheter i vattnet.

  Ecosafe
  Konceptet EcoSafe® bygger på ­miljömedvetenhet genom hela produktkedjan. Det handlar bland annat om minskad miljöbelastning i fabrik, smarta materialval och energismarta funktioner. Allt syftar till att ha miljövänliga och återvinningsbara produkter.

  Eco Plus
  Extra vattenbesparing eftersom fullt flöde kräver ett aktivt val. På säkerhetsblandarens flödesratt finns en Eco Plus-knapp och på ettgreppsblandaren måste spaken passera ett motstånd för fullt flöde.

  Easy to use
  Easy to use innebär att produkten är lättanvänd för alla oberoende av ålder, hälsa eller fysisk styrka. Vi är stolta över att göra kranar som underlättar vardagen för människor oavsett behov.

  Safe temp
  Ingen risk för skållning tack vare en finurlig lösning som gör att vattentemperaturen alltid håller sig inom ±1 °C.

  Installation
  Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

  Rengöring
  För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

  Dokument

  Användarrecensioner (1)

  O
  Tack för din feedback

  Olof K 15 feb 2019

  Snygg, lättanvänd, lättmonterad men ett litet visslande biljud i vissa lägen.

  Egenskaper

  Varumärke FM Mattsson
  Art.Nr. 8200-1000
  Serie 9000E
  Typ Badkarsblandare
  Färg Krom
  CC-mått 160 mm
  Piputsprång 125 mm
  Grepp Tvågreppsblandare
  Bredd 303 mm
  Utlopp Nedåt
  Duschanslutning G 1/2
  Funktion Ecosafe, Eco Plus
  Handdusch Nej
  Termostat Ja
  RSK-nr 8343245
  EAN-nr 7391887237157

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 010-498 99 99, vi har telefontid vardagar: 10:00 - 19:00 och lördagar: 10:00 - 15:00.
  Serie
  Typ
  CC-mått
  Piputsprång
  Bredd
  Utlopp
  Funktion
  Handdusch
  Termostat
  1 952 kr
  3 839 kr
  9000E
  Badkarsblandare
  160 mm
  125 mm
  303 mm
  Nedåt
  Ecosafe, Eco Plus
  Nej
  Ja
  2 114 kr
  3 969 kr
  MMIX
  Badkarsblandare
  -
  117 mm
  300 mm
  Nedåt
  Ecosafe
  Nej
  Ja
  Visa Produkt
  2 400 kr
  3 270 kr
  Hampton
  Badkarsblandare
  150 mm
  110 mm
  218 mm
  Sido
  -
  Ja
  Nej
  Visa Produkt
  2 696 kr
  5 105 kr
  Rexx
  -
  160 mm
  105 mm
  275 mm
  Nedåt
  Ecosafe
  Nej
  Ja
  Visa Produkt