0
0 kr

Toalettborste Tapwell TA220

Toalettborste Tapwell TA220
Toalettborste Tapwell TA220
Toalettborste Tapwell TA220
Toalettborste Tapwell TA220
Toalettborste Tapwell TA220
tom 31/10
Kampanj
905 kr
796 kr

Delbetala från 66 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Toalettborste från Tapwell är en stilren toaborste med hållare som monteras på vägg.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.337192T
YtaBlank, Matt
Bredd80 mm
MonteringSkruvas
FärgAscot Grey, Borstad Black Chrome, Borstad Nickel, Honey Gold, Koppar, Krom, Matt Svart, Polerad Mässing, Svart
MaterialMässing
SerieTA
TypToalettborste
Djup107.5 mm
Diameter80 mm
Höjd426 mm
VäggmonteradJa
Tillverkarens Art.Nr.9419042, 9419043