Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Toalettborste Smedbo Pool ZK333 Krom/​Frostat Glas

Toalettborste Smedbo Pool ZK333 Krom/Frostat Glas
Toalettborste Smedbo Pool ZK333 Krom/Frostat Glas
Se priset!
551 kr

Delbetala från 25 kr/mån

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

WC borste för väggmontering med hållare i polerad krom och behållare i frostat glas. Insidan av behållaren är slät blank plast för maximal hygien. Bytbar borste. Höjd 380 mm. Djup, 115 mm.

Bredd 96 mm.

Smedbo Pool är en badrumsserie med eleganta och enkla linjer som ger en känsla av en internationell design. Badrumstillbehör från Smedbo är bland de bästa och mest funktionella på den skandinaviska marknaden med högkvalitativa nivåer och klassiska skandinaviska mönster. De många olika serierna inkluderar allt från krokar och speglar till eleganta toalettborstar etc.

Badrumsserien finns med olika ytbehandlingar, polerad mässing, kromad mässing med polerad eller matt borstad yta Produkterna är polerade och behandlade med en speciell genomskinlig lack, vilket gör att produkterna blir som nya, även efter flera års användning.

Produkterna är både enkla att sätta upp och brukar ha dold montering.
10 års garanti
Smedbo´s badrumstillbehör är av mycket hög kvalitet. Stor vikt och omsorg har lagts med avseende på material, tillverkning, form och funktion. Smedbos badrumsområden har en tioårig garanti, exklusive DRY handduksstång och Outline Lite-pedalhinkar, som har en fem års garanti.

Egenskaper

VarumärkeSmedbo
Art.Nr.ZK333
YtaBlank
Bredd96 mm
MonteringSkruvas
FärgKrom/Frostat Glas
SeriePool
Djup115 mm
Höjd380 mm
EAN-nr7391447048131