0
0 kr

Handduksstång Smedbo Pool ZK326 Krom

Handduksstång Smedbo Pool ZK326 Krom
Handduksstång Smedbo Pool ZK326 Krom
Just nu!
Kampanj
735 kr
490 kr
Lagervara 
Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Handduksstång svängbar i polerad krom. Monterad med skruvar. Dold montering. Total

Bredd, 440 mm. Djup 37 mm. För större handdukar som väger lite mer, rekommenderas dubbel handduksstång ZK3364, som har 2-väggfästen.

Smedbo Pool är en badrumsserie med eleganta och enkla linjer som ger en känsla av en internationell design. Badrumstillbehör från Smedbo är bland de bästa och mest funktionella på den skandinaviska marknaden med högkvalitativa nivåer och klassiska skandinaviska mönster. De många olika serierna inkluderar allt från krokar och speglar till eleganta toalettborstar etc.

Badrumsserien finns med olika ytbehandlingar, polerad mässing, kromad mässing med polerad eller matt borstad yta Produkterna är polerade och behandlade med en speciell genomskinlig lack, vilket gör att produkterna blir som nya, även efter flera års användning.

Produkterna är både enkla att sätta upp och brukar ha dold montering.
10 års garanti
Smedbo´s badrumstillbehör är av mycket hög kvalitet. Stor vikt och omsorg har lagts med avseende på material, tillverkning, form och funktion. Smedbos badrumsområden har en tioårig garanti, exklusive DRY handduksstång och Outline Lite-pedalhinkar, som har en fem års garanti.

Egenskaper

VarumärkeSmedbo
Art.Nr.ZK326
YtaBlank
Längd440 mm
MonteringSkruvas
FärgKrom
SeriePool
Djup37 mm
EAN-nr7391447048100