0
0 kr

Tvättställsskåp Dansani Cappella 2 Lådor 62 cm Handtag Krom

Tvättställsskåp Dansani Cappella 2 Lådor 62 cm Handtag Krom
Tvättställsskåp Dansani Cappella 2 Lådor 62 cm Handtag Krom
25%
Rek. pris 7 345 kr
5 522 kr

Delbetala från  116 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Tvättställsskåpet från Dansani med två lådor och tvättställ kännetecknas av sin stilrena och skandinaviska design. Skåpet ger dig gott om förvaringsplats och enkelt tillgång till dina grejer. Finns att köpa i färgerna Havanna, Terra Grå och vit matt. Bredd på skåpet är 62 cm, välj om du vill ha vägg- eller golvavlopp.
Cappellatvättstället är tillverkat av äkta sanitetsporslin, som är ett hårt, keramiskt material med glasyr. Det ger en blank och lättstädad yta som tillsammans med sina mjuka former är mycket lätt att underhålla. Tvättstället har kranhål och bräddavlopp.

Fronterna består av 18 mm MDF träfiberplattor belagda med folie. Lådorna har metallgavel med integrerad lådinsats och reling. Full utdrag, självindrag och dämpare, som gör att lådorna stängs mjukt och ljudlöst. Lådorna är justerbara. Handtag i krom ingår.

Skåpstommen består av 16 mm slät melaminbelagd spånplatta med ABSkanter. Skåpet levereras monterat inkl justeringsbeslag för väggmontering. Alufärgad hylla och botten i tvättställsskåpet.

5-års garanti mot fabriksfel.

OBS! Om du har ett badrum med rördragning i golvet väljer du en variant med utlopp "golvavlopp", där tvättställsskåpet har en utskärning i båda lådorna vilket ger plats för avlopp till golvet. Har du däremot avlopp i väggen väljer du en variant med utlopp "väggavlopp", där det är en hel nedre bottenlåda som ger mer förvaring, men ingen möjlighet att ha avlopp i golvet.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeDansani
Art.Nr.MMC-4100D
SerieMido
FärgVit Matt
Bredd620 mm
Höjd664 mm
Djup405 mm
Material TvättställSanitetsporslin
Färg TvättställVit
LuckaNej
HandtagJa
BlandareNej
TypTvättställsskåp
Hål för BlandareJa
MaterialMelaninbelagd spånplatta
LådaJa
UtloppGolv, Vägg