Moderna Svart & Vita Badrum

 • Från den klassiska går vi vidare till den moderna stilen, och alternativen här är helt enkelt oändliga. Den svartvita looken i badrummet verkar skräddarsydd för dem som älskar en mer minimalistisk inredning. Avsaknaden av färg gör det till ett idealiskt val, eftersom det eliminerar ytterligare krusiduller.

 • Kombinera detta med rena och väldefinierade linjer, lackerade ytor och minimal inredning, och du har den perfekta minimalistiska badrummet. Lägg till ett fristående badkar i svart eller vitt som kompletterar resten av badrummet och du får en elegant bonus.

 • Det svarta och vita färgschemat gör att allt ser mycket mer slående, vackert och elegant. Detta är en av anledningarna till varför det är att föredra av dem som funderar på att lägga en lyxig känsla till badrummet. En balans mellan de svarta och vita toner är viktigt för att skapa denna perfekt utseende. Foto ovan via Home Interior Design Ideas. Foto nedan via Decoist.

 • För mycket svart kan ge en monoton och tråkig känsla när de inte gjort rätt. Förutom en balanserad användning av de mörkare toner, spelar belysning en nyckelroll i att skapa svarta och vita badrum spektakulära. Foto ovan via Designmag. Foto nedan via Maison Deco.

 • Oavsett en fantastisk ljuskrona, vackra lampetter eller bländande hängen så sätter belysning tonen och stämningen. Även om det är sant i de flesta fall, är det särskilt viktigt i rum som använder svart i stor utsträckning, eftersom dålig belysning kan leda till alltför många mörka hörn. Foto ovan via Decoist. Foto nedan via Decoist.

 • DU KANSKE OCKSÅ GILLAR
  _______________________________________________________________________________________________________________________________________

 • SVART/VITA BADRUM MED RETRO VIBE
  Om det finns en sak som vi har lärt oss från inredning och inredningstrender, är det växande förkärlek att hämta inspiration från det förflutna...

  Läs mer »

 • SVART VITT MED EN SKVÄTT FÄRG
  Bortsett från olika stilar och epoker, gör det svartvita färgschemat att du växlar mellan accentfärger med lätthet.

  Läs mer »